Foredrag og media

FOREDRAG OG MEDIA

 

Det har blitt mange foredrag. Hittil har jeg møtt flere hundre mennesker med tinnitus og/eller nedsatt lydtoleranse når jeg har forelest om dette temaet. Sist i møte med LHL ung i Oslo hvor tidligere slagrammede og deres pårørende fikk informasjon om hva som kan gjøres.

 

Utdanningsdirektoratet kontaktet med sommeren 2018 for å få intervju til sin side utdanning.no om hvordan jeg jobber som audiopedagog. Det et hyggelig møte på min egen balkong i Oslo. Les intervjuet her.

 

Unicare Landaasen Rehabiliteringssenter er jeg fast foredragsholder. Jeg holder foredrag og kurs om tinntus og hyperacusis.

Jeg er imponert over fagkunnskapen som er samlet i et stort tverrfaglig team her og pasientene oplever dette som et meningsfylt og godt tilbud.

 

Jeg ble invitert som fagperson til å stille i TV2's serie "Otto har fått nok", høsten 2017. Satireserien tar for seg ulike momenter som oppfattes irriterende i samfunnet - og i denne serien ble det misofoni jeg skulle forklare. Flotte folk på settet! Klikk her for å se!

 

Ønsker du et intervju, et case eller foredrag? Kontakt meg så finner vi ut av det.

UNICARE LANDAASEN REHABILITERINGSSENTER

 

I samarbeid med Unicare Landaasens dyktige faggruppe vil jeg som audiopedagog fremme kunnskap om hyperacusis og tinnitus igjennom kursvirksomhet og foredrag.

Jeg holder foredrag tilpasset din bedrift/ organisasjon eller sykehus på bestilling.

OTTO HAR FÅTT NOK

 

TV2 høsten 2017

 

I innslaget om irriterende lyder (misofoni) ble jeg bedt om å stille til intervju, og det ble en morsom dag på settet med mye latter - litt harselering om et seriøst tema. Jeg håper med dette å nå frem til folk om at hyperausis og misofoni er tilstander som rammer flere enn man kanskje er klar over. Og ikke minst at det er mulig å få god hjelp til å mestre lydsensitiviteten og bli mye bedre.

Se mer

Besøksadresse: Sandvika Storsenter, Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika

Postadresse: Thorvald Meyers gate 5, 0555 Oslo - Tlf. 92410204

Copyright @ All Rights Reserved